Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
malna

Egy kis Anglia

egy Anya · 1 éve
Pár hónapja a családdal felkerekedtünk és Angliáig meg sem álltunk, persze nem a szar az élet otthon cimmel csak adódott egy lehetőség és gondoltuk kihasználjuk mind a gyerekek mind az én nyelvi fejlődésem érdekében (egyikünk sem beszél egy kukkot sem angolul a férjem kivételével) szóval a tudatlanok nyugalmával belevágtunk. Persze a kerítések itt sincsenek kolbászból, de az élet feltünően más! Reggel az utcák tele vannak iskolába induló egyenruhás diákokkal, mindenkiről tudni hova jár iskolába, mit sportol, melyik egyesülethez tartozik. 
/Itt említeném meg a fehér zokniról való meglátásomat, ami minden szabályt amit eddig tudtam róla megdönt. Fekete nadrág, fekete cipő CSAK IS FEHÉR ZOKNIVAL. Minden "rendes" ember így hordja. Vicces mikor látod a vagány tiniket a megállóba vihorászni kiskoztümben fehér zoknival, vagy épp a "bálkirályt" makkos cipőben, szintén fehér zoknival./
9körül mikor már mindenki megérkezett a munkába, suliba, megtellnek a kávézók nyugdíjasokkal, akik nyugalomban a barátaikkal fogyasztják a reggelijüket (ilyet otthon nem látni) és a boltok tele lesznek háziasszonyokkal, akik a napi bevásárlásukat intézik, délre a Pub-ok is megtelnek ebédelő emberekkel, mindenféle korosztályból. Délután újra a fiataloké az utca, este pedig megjelennek az öltönyös fazonok, és a szerelmes párok. 
Nem nagy városban élek, mégis feltűnik a külömbség, itt kimozdulnak az emberek.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
egy Anya
Én, egy átlagos anya... vagy legalább is szeretnék az lenni, két csodálatos kislány olykor nem túl következetes édesannya, aki minden nap tanul valamit a gyermekeitől. Egy feleség, akit szeretnek és akinek a társa tiszteli a család fogalmát. Egy nő, aki örök kritikus magával szemben és elhatározta, hogy életmódot vált, sport, egészség... ez lennék én, és miért írok blogot? Hogy merj változtatni és tudd nem vagy egyedül!