Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
malna

Szilveszteri fogadalmak

egy Anya · 1 éve
A fogadalmak nem jellemzőek rám, illetve azok nem amiket előre eltervezek, részegségi spontán fogadalmak amikbe abban a pillanatban mikor kigondolom őket nagyon határozottan hiszek, előfordulnak de azok általában hamar feledésbe merülnek (még az nap). 
Részegség... :), mióta megszülettek a gyerekek nem is voltam szilveszteri buliban, nagyobbikom 6 és fél éves, szóval azóta sem tettem semilyen fogadalmat.
Kivétel most! Megfogadtam, hogy megváltoztatom az életem, egészséges életmód, sport, következetesség, türelem és persze humor amennyi csak belefér. A dohányzásról is így szoktam le, pontosan 8 éve, annál nem lesz nehezebb, bár tudom sok szervezést és kemény munkát igényel. Ha Te is ebben a cipőben jársz, ha változtatnál az életeden akkor csatlakozz hozzám, csináljuk együtt!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
egy Anya
Én, egy átlagos anya... vagy legalább is szeretnék az lenni, két csodálatos kislány olykor nem túl következetes édesannya, aki minden nap tanul valamit a gyermekeitől. Egy feleség, akit szeretnek és akinek a társa tiszteli a család fogalmát. Egy nő, aki örök kritikus magával szemben és elhatározta, hogy életmódot vált, sport, egészség... ez lennék én, és miért írok blogot? Hogy merj változtatni és tudd nem vagy egyedül!